måndag 27 oktober 2008

Pyret does Amsterdam

Självklart ville Pyret också vara med på resan. Här är h*n till exempel i Stadsparken.
Här står både Pyret och morsan och beundrar utsikten i Stadsparken. Morsan borde dock lära sig att inte le när hon blir fotad i den här vinkeln. Det ser nämligen ut som om hon idisslar någonting då.
Pyret var också ute på lokal varje kväll i Amsterdam. Det enda trista med det tyckte Pyret var när morsan åt lite för mycket. Det blev ju så trångt i magen. (Det är Holländskans hand ni ser på bilden. Den har ni sett förut, nämligen här.)
Här skulle det egentligen ha varit en bild på Pyret i soffan. För det var där vi tillbringade i princip hela söndagen. Vi åt choklad så att det sprutade ut ur öronen, tittade på film och babblade. Den enda utflykten vi gjorde var till en sportpub för att äta lunch och för att titta på fotboll. Jag och Holländskan avvek så fort vi hade fått i oss maten och återgick till soffan igen där Pyret låg och hickade.

På väg hem. Flyget var en timme försenat, så vi var rätt trötta när vi kom hem vid midnatt. Men en halvdålig chick-litt fick vi läst och så hann vi förhoppningsvis smälta alla bakelser och brownies som vi tryckte i oss under helgen. Dessutom skickade Holländskan med oss en mandelstav som vi kan fortsätta smälla i oss under veckan. Det går verkligen ingen nöd på vare sig Pyret eller mig nuförtiden. Ha, som om det någonsin gjort det.

6 kommentarer:

Josefine sa...

Oj, jag blir sugen på att åka till Amsterdam när jag ser dina bilder. Har aldrig varit där innan.

30-nånting sa...

Välkommen hit miss muffin.

Och Amsterdam är en jättehärlig stad. Åk dit till våren, strosa runt bland de gamla sneda husen, beundra kanalerna och bara njut.

Emm sa...

Åh vad fina ni är du och Pyret :-) Och blomman är en passionsfruktsblomma!
//Emm

30-nånting sa...

Tack emm, snälla ord blir jag glad av. Och Holländskan kommer att bli glad av att veta vad det är för blommor.

Amanda sa...

Fint!

(Hehe, först läste jag mandelstav som massagestav.)

30-nånting sa...

Haha, lätt hänt. Vi åt förresten upp den i går. Den var otroligt mastig!