fredag 14 november 2008

Greetings from Cyprus

Prankmonkey har ett vykortsinlägg i dag. Det påminner mig om när vi städade ur farmor och farfars lägenhet när de skulle flytta till sitt serviceboende.

Ur farfars gömmor uppenbarade sig ett vykort från mig när jag och tre kompisar, 18 år gamla, var på Cypern. Ayia Napa närmare bestämt. På vykortet stod det att vi åt gott (en pommestallrik per dag och några Mars-glassar), att det var varmt och skönt (vilket vi oftast kände när vi vaknade upp vid lunchtid och masade oss ner till poolen) och att vi hade det bra (och det hade vi oftast, när vi inte råkade kräkas upp Hooch, blev förkylda eller fick urinvägsinfektion).

Däremot nämndes det ingenting på vykortet om hur jag, efter ett tequilarace på stranden, tyckte det var en briljant idé att lägga Förskollärarinnan mellan vesporna som stod parkerade utanför hotellet, för där låg hon ju skyddad. Eller om lekarna på stranden, vilka involverade en mycket läbbig liten kille och ballonger som skulle sprängas mellan våra kroppar, som föranledde mitt personliga tequilarace senare.

Märkligt...

Inga kommentarer: