tisdag 26 juni 2007

Jag fick ett mail...

...med rubriken Mäklarjävel från E. Vår nya lägenhet skulle, enligt objektsbeskrivningen, vara förberedd för diskmaskin. När vi, glada i hågen, slet ut skåpet där diskmaskinen skulle installeras visade det sig att det inte fanns något eluttag där bakom. Det tycker inte vi är förberett för diskmaskin. Mäklaren håller inte med. Han tycker att det är förberett för diskmaskin eftersom vi kan ansluta vatten. Vi har försökt resonera med mäklaren eftersom vi tycker att el också ingår när det är förberett för diskmaskin. Mäklaren kontrar då med att jämföra med 40-tals lägenheter där man till och med måste höja diskbänken för att få in en diskmaskin. Vi tycker att mäklaren snackar en massa skit, vår lägenhet är byggd på 90-talet och har alltså ingenting gemensamt med 40-tals lägenheter. Så nu håller vi på att kontakta Allmänna Reklamationsnämnden och Mäklarsamfundet. Få se om det överhuvudtaget ger någon effekt. Men fatta, jag orkar inte mer nu. Jag MÅSTE få semester...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Med en sån kommentar som "förberett för diskmaskin", så ja - visst ska det innebära el också!!!
Helt rätt att bråka! Jag tror att ni har en mycket bra chans till att få rätt. Och med tanke på det arvode den där mäklarn' lär ha fått, så ... Ja, klaga på! :)
/Uppmuntrar AK, som också vill ha semester

Anonym sa...

Bra!! Dags att de får äta upp sina lögner. Eller som Justin brukar säga: what goes around comes around. Ge han vad han tål! Go go go!!