torsdag 25 september 2008

Tiny dancer

Pyrets första kläder är inhandlade. Jag och E åkte efter lunchen och shoppade loss på en overall (som ser groteskt stor ut i jämförelse med de andra kläderna eftersom vi gick upp en storlek på den), några små bodys i mestadels vitt med lite bruna detaljer, två par brallor, en liten bomullsmössa som är supersöt, några små strumpor som säkert aldrig lär sitta kvar på fötterna och en pyjamas med alldeles för många knappar. Pyjamasen lär få sitta kvar på hela dagen när vi väl fått på den.

Det är svårt att tänka sig att vi om ett par månader, förhoppningsvis, har ett litet Pyre här som ska passa i de där små kläderna. Och dessutom är det svårt att tänka sig in i nu om vi har det vi behöver eller om Pyret kanske behöver något helt annat. Vi har en början i alla fall. Och när Pyret blir större ska morsan slå till med lite mer färg, det ska bli lila, grönt, rosa och rött. Men först får Pyret se snäll ut i vitt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

åh vad häftigt det måste kännas att köpa de första kläderna-till sin egen lilla bebis! *avis* kram på dig

30-nånting sa...

Det kändes lite märkligt måste jag erkänna. Men det gör ju det mesta som rör Pyret så det är inget ovanligt. Kram tillbaka!