onsdag 4 juli 2007

Ugly Naked Guy

Vi upptäckte i går att vi har en Ugly Naked Guy i vårt bostadsområde. Han bor på tredje våningen så uppenbarligen antar han att det inte är något insyn in i hans lägenhet. Men det är det minsann. Vi hade några vänner över på middag. Efter middagen satt vi tjejer kvar vid bordet medan killarna satte sig ute på balkongen. Helt plötsligt hörde vi ett himla hallå ute på balkongen. Killarna kommer in och berättade att de sett den här spritt språngande nakna mannen gå fram och öppna kylskåpet ca nio gånger. Detta föranledde en spurt utan dess like från oss tjejer ut på balkongen. Nu var det vår tur att få en glimt av spektaklet. Och en glimt var vad vi fick. Han gick fram och tillbaka genom sin lägenhet och vi skymtade honom nu och då genom köksdörren. Vid elvasnåret släckte han och det verkade som om han var på väg i säng. En kvart senare tändes lampan igen, UNG pratade i telefon och gick fram till fönstret och spanade ett par gånger. Som tur var hade han en blomma i fönstret som täckte hela härligheten. Möjligtvis är han oss på spåret. Om inte så har vi ett sjujäkla partytrick i sommar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har kommit fram till att han måste vara exhibitionist. Det som dock är lite skrämmande är ju att tänka på att han ju visade sig nio gånger för grabbsen och bara ... fyra (?) gånger för oss! Härligt med en UNG dock! Ni kan skatta er lyckliga. Det närmaste jag har kommit var en kalsongman till granne... Ungefär lika uppmärksamhetstörstande dock ;)

30-nånting sa...

ak jag har faktiskt också varit inne på den tanken, alternativt nudist som tycker att nakenhet i alla sammanhang är helt ok. Jag vet inte om jag håller med.

Anonym sa...

Någon form av -ist är han i alla fall garanterat! =)