torsdag 24 september 2009

You're the inspiration

Jag har verkligen ingen inspiration i dag. Trist, eftersom i dag är sista dagen jag har på mig för att göra klart en skrivuppgift till skolan. Vi ska skriva en argumenterande text som är både för och emot samma ämne.

Nu slog det mig precis, jag kanske borde ha skrivit en för- och emotlista för att flytta norröver. Nej, det hade nog blivit lite för personligt. Men nu är det bara att bita ihop. För eller emot. För eller emot.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Låter som om du går på Berghs? Gär du det? Låter precis om en uppgift jag hade där hösten 2006. Kram!

30-nånting sa...

Ja Cecilia, det gör jag. Det är verkligen kul, men den senaste uppgiften var svår. Vad tyckte du om kursen?

Cecilia sa...

Jag gillade kursen, det var precis vad jag behövde just då, men den mötte inte mina behov för att omsätta Copy-jobbe ti praktiken och jobba ihop med en AD - vilket man gör rejält tajt. Så samtidigt med att jag utbildade mig sökte jag mig till en bra reklambyrå och sa "Jag utbildar mig till Copy på Berghs nu och vill gärna ha lite praktisk erfarenhet av att jobba i team med en AD, vill ni prova mig gratis i 2 månader?" Och det ville de. Och sen fick jag fast jobb. Så för mig var utbildningen en investering som fick väldigt bra utslag.

Lycka till med din! :-)

Hieronymus sa...

Hehe, kul. Det där är också en övning som jag gjorde. Minns att jag fick ett par skratt på den. Mitt allvarliga ämne? För och emot konstgräsplaner i fotboll... :)