måndag 21 februari 2011

Bit för bit

Jag och E köpte ett tusenbitarspussel för ett par veckor sedan. Tanken var att vi skulle ta oss för något annat än att bara dega ihop framför tv:n/varsin dator på kvällarna. Och tro det eller ej, men pusslet är lagt.

Vi var mäkta stolta i går och det första jag visade Mira i morse var det färdiglagda pusslet.

Borde jag kanske skaffa mig en hobby såhär i väntans tider för det kan väl inte vara helt ok att bli så uppspelt över ett litet pussel?

4 kommentarer:

Lfthmn sa...

Haha, pensionärsföreningen ringde ;-)

Skämt åsido, tycker det är underbart med folk som anstränger sig bara minsta lilla för att hålla sig på avstånd från TV-träsket. Vi har trillat ner där så det bara skriker om det i vinter. Go Pussel!

30-nånting sa...

Skrållan, det var ganska exakt det jag nyss skrev på Fejjan, haha (för ja, jag kunde inte hålla mig från att skriva om det där heller)

Linda sa...

Har ni provat Wasgij-pussel? Det är pussel där man ska lägga motivet som personerna på kartongen ser. Väldigt knepigt men väldigt roligt!

30-nånting sa...

Linda, kul att du hittat hit! Vi har inte testat det och det låter väldigt avancerat. Vi höll på att ge upp med vårt 1000-bitars pussel när det var dags att lägga himlen så vi är definitivt inte så avancerade.