onsdag 18 januari 2012

Halvtidsrapport

En hel vecka har redan gått och jag fattar inte riktigt hur det gick till. I dag är det dock lite sjukstuga. Lillkorven fick feber i natt och Chloës son har risig mage. Men det är ingenting som är akut, humöret är ändå på topp och varför skulle det inte vara det när man får vara naken (OBS! Barnen) och bada hela dagarna.

Flygresan visade i alla fall hur grovt jag underskattade våra barn. Molly sov totalt 4,5 timme från att vi klev på planet tills vi kom fram till huset, många och långa timmar senare. Mira sov ännu mindre. Men de höll ändå humöret uppe och sov gott första natten så någon jet lag har vi inte märkt av.

Så nu badar vi i poolen varje dag. Vi äter gott. Dricker en massa öl (OBS! De vuxna). Och njuter av att vara här. Så många utflykter kommer det inte att bli tyvärr. Det är väldigt varmt och med barn som sitter i barnvagn är det svårt att komma sig runt, eller så är vi bara för bekväma. Men vi har hunnit med ett par turer till olika marknader och har en båttur inplanerad så jag tror det blir ganska lagom. Det är inte fy skam att bada i poolen varje dag, det är det verkligen inte.

4 kommentarer:

Erika sa...

Fasen vad härligt. Fortsätt njuta!

ak sa...

Underbart! Vi är avis. Här är det slask och mörkt. Vi trodde på vintern i en dag. Sen blev det slask igen. Kram

Anonym sa...

Åååhhh.. låter underbart.. Njut, njut, njut :)

Lilla M sa...

*inte alls avis* Njut njut åt mig oxå !! kram kram lilla M