måndag 26 november 2012

Kolla vad som händer när svärfar bor i samma stad

Då har vi hips vips en tapetserad vägg. Och jag hjälpte faktiskt till en del jag också.

lördag 17 november 2012

Pettsson

Hej, jag heter 30-nånting och jag är beroende. Beroende av Pettson- appen. Jag skyller mitt spelande på att jag måste spela först så jag kan hjälpa Mira men sanningen är att spelet är precis rätt på min mentala nivå. Det är all utmaning jag behöver.

Mvh, Ja det är helt klart dags för ett jobb nu

fredag 16 november 2012

Because I'm worth it

Sådana här dagar förstår jag precis varför vi tog steget att flytta hemöver igen.

Med E borta och tjejerna hemma från dagis tog vi helt enkelt bilen till mina föräldrar och spenderade en dag i huset vid havet. Jag har sluppit laga både lunch och middag. Tjejerna har busat med morfar och jag kunde läsa tidningen i lugn och ro. Vi har varit utomhus och hjälpts åt att stapla ved. Och lagom till läggdags bilade vi hem igen. Vardagslyx så det sjunger om det!

tisdag 13 november 2012

Övermod

Okej, jag erkänner. Jag var övermodig som trodde att nån jäkel i denna nygamla stad skulle vilja anställa mig. Fick just nej på ett jobb som jag, helt ärligt, var säker på att jag skulle få. Nu känner jag mig besegrad. Förjäkla trist känsla att ha i ett jobbsöksmaskineri.

I övrigt då? Jo, mina syprojekt är slut och i dag har jag målat en trist svart vägg i glatt turkos i stället. Det är väl typ det. Häpp!

tisdag 6 november 2012

Dekor

Ignorera stöket och den obäddade sängen och så kan vi väl tycka att vi har det himla mysigt nu när lite mer tyger gjort sitt inträde hemma.