söndag 27 januari 2013

Kalashelg

I fredags skrevs alla papper på så nu är det officiellt. Jag börjar den 25 februari och det ska bli så kul. Ja faktiskt. Jag gillar ju att jobba.

I övrigt har det varit kalas för Mira i helgen. Kul att se dynamiken mellan kompisarna på dagis. Mira och grabbarna roade sig själva i två timmar medan de två bästisarna inte kunde göra något utan varandra och helst ville bli underhållna.

Då undrar ju jag om man måste vara lekledare när man har kalas eller om det är ok att låta barnen löpa bara?

torsdag 24 januari 2013

En storm vi måste orka rida ut

Just nu tänker jag väldigt mycket på att man i Sverige säger att trotset börjar vid tre!? Och så tänker jag på uttrycket "terrible twos" och känner att det är mitt i prick. Här har ni en bild som får illustrera mina dagar nuförtiden. Bilden har jag valt att kalla Suddig ilska.

söndag 20 januari 2013

fredag 18 januari 2013

Pssst

Säg det inte till nån för det är inte påskrivet än men jag fick jobbet! Det som varit på gång sen i höstas och som nu äntligen blev klart! Jag förstår ingenting. Framför allt inte vad jag ska på ett jobb och göra. Hur gör man? På riktigt?

Prioriteringar

Saker jag tycker är helt orimligt jobbiga att ta tag i:

Klippa naglar (både på mig själv och jäntorna)

Vattna blommor

Gå ut och hämta saker i förrådet (förrådet är ca tre steg från vår altandörr så det är ingen Romresa direkt)

Sak jag mer än gärna gör:

Tänder ca en milljarrd ljus för att fixa myspys hemma

onsdag 9 januari 2013

Statusrapportering

Japp, fortfarande arbetslös. Väntar besked från två olika ställen men misströstar om båda. Jobbigt också med känslan av att "folk" börjar ifrågasätta om jag verkligen är så bra som jag utger mig för att vara. Jag säger inte att de gör det, bara att det känns som att de gör det.

På mitt förra jobb fick jag så himla mycket positiv återkoppling och jag kände verkligen att jag gjorde ett bra jobb. I vissa lägen var jag grym rent ut sagt.

Men nu, nu undrar jag vad jag har kapacitet för egentligen.

Hade jag förstått att det skulle vara så här svårt för mig att få jobb i denna stad hade jag inte varit lika pepp på den här flytten. I tell you.

Jag önskar bara att jag var lite mer entreprenör och kunde dra igång nåt eget för det här håller ju inte.

tisdag 8 januari 2013

I väntans tider

Nu går jag och väntar igen. På ett jobb jag tror är riktigt kul och utmanande. Det står mellan mig och en annan men det har dragit ut på tiden nu så jag börjar tyvärr misströsta.

Men som det tar emot att söka annat medan jag väntar på besked. Jag har mycket svårt att motivera mig själv just ni det ska villigt erkännas. Nu vill jag bara veta så jag kan gå vidare!

tisdag 1 januari 2013

Den första i första

Det nya årets första dag. Glitternaglarna hänger kvar men partystassen är utbytt mot mjukisbrallor. Magen är full av chips, choklad och rester av gårdagens tabberas. Nu trasslar vi ihop våra ben i soffan och glor på film så länge vi orkar.