måndag 24 september 2012

Vi drar till "fjällen"

I dag gäller det! Klockan ett får E nycklarna till huset och jag är i Hufvudstaden och väntar in flyttgubbarna som ska packa ihop all vår skit.

Som vanligt har vi gjort misstaget att tänka "vi rensar ur och slänger när vi packar upp sedan".

Nu kommer lastbilen. Önska mig lycka till.

fredag 21 september 2012

Fredagskap

Ett par skinnstövlar för halva reapriset. 250 pix. Mycket nöjd med mig själv. Och mycket ont i fötterna pga grav ovana att gå i klackar. Nu drar jag och E till Hufvudstaden för att gå på bröllop.

onsdag 19 september 2012

Livet mittemellan

Nu är vi i vår nygamla stad, men än har vi inte fått tillgång till huset så just nu känns det lite som en vanlig sommarsemester. Vi bor ju i svärisarnas lägenhet så varje dag passerar vi min mans gamla högstadieskola. Det var här de coola stadsbarnen gick i skola. Vi som var från bushen kunde bara spana in dem i skolkatalogen och drömma om hur det skulle vara att kunna cykla in till stan i stället för att åka buss i en halvtimme.

Om ganska precis en vecka hoppas jag att vi kan sova vår första natt i huset. Nu ni. Det är nu det börjar...

söndag 9 september 2012

En säck potatis...

Här ser ni delar av vårt bohag. Eller egentligen är det mestadels kläder som jag ska köra upp i bilen i morgon. Tjejerna och E är redan på plats i vår nygamla hemstad.

Nu börjar det kännas mer på riktigt och jag längtar så enormt till när vi får flytta in i huset för då kommer det verkligen att vara på riktigt. Att bo i svärföräldrarnas lägenhet i två veckor är mer som att vara på långsemester där. Det är väldigt snällt att vi får bo där men jag vet också att jag inte kommer att slappna av helt förrän jag har mina egna saker omkring mig.

E tycker dessutom att flytten känns jättejobbig just nu. Han är ny på jobbet, vilket han inte varit på nio år, och börjar ifrågasätta det mesta. Det gör ju att jag måste hålla ångan uppe och vara den som driver saker framåt. Tur då att Lärarinnan kom förbi i kväll så vi fick böla lite... Ett terapiböl är aldrig fel.

I morgon är det jag och E4 som ska hänga en stor del av dagen. Kan bli riktigt mysigt faktiskt.